Matkailuopas ja matkakertomus Suomen luonnontilaisten vesiputousten maailmasta

Palvelut

Vuokramökki

Leirintäalue

Kahvila

Sauna
Aukioloajat

Olemme auki ympäri vuoden

Yhteystiedot
Osoite Leiritie 1, 89200 Puolanka
Avaa sijainti Google Maps -kartalla
Puhelin 040 713 0383
Email salmenranta.camping@gmail.com
Kotisivut https://www.puolankacamping.fi
Lisätiedot

Facebook

Ota yhteyttä ja tee varauksesi täältä

Puolanka Camping tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja tasokkaat majoituspalvelut Puolangalla hyvien yhteyksien äärellä, keskellä Kainuun idyllistä ja luonnonkaunista maalaismaisemaa.

Meillä voit majoittua mukavasti ympäri vuoden paritalohuoneistossa tai saunallisessa kahden hengen mökissä. Kesäisin käytössäsi on leirintäalue teltta- tai asuntovaunumatkailua varten, ja alueelta löytyy myös useita käteviä 1–5 hengen leirimökkejä.

Leirintäalue

Majoittujien käytössä on soutuvene ja kanootti retkiin viereisellä Puolankajärvellä, ja vuokraamme tarvittaessa myös mm. sup-lautoja retkikäyttöön. Puolanka Campingin alueelta löytyy myös kahvila B-oikeuksilla, grillikatos ja suuri leikkialue, joten tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia riittää koko perheelle. Perinteinen ja kodikas rantasaunamme on käytössäsi lisämaksusta.

Meille matkailijoiden viihtyminen ja hyvinvointi on kunnia-asia, ja haluamme tarjota rauhaisat ja siistit majoituspalvelut ikimuistoiselle lomanvietolle Kainuun jylhän luonnon äärellä. Puolanka Camping sopii erityisen hyvin tukikohdaksi esimerkiksi vesiputousmatkailijalle – sijaitseehan Suomen tunnetuimpiin kuuluva vesiputous Hepoköngäs vain 15 minuutin ajomatkan päässä meistä!

Tervetuloa meille viettämään lomaa!

Karavaanarit

Paritalo

(Kuvat: Puolanka Camping)


Putoukset lähellä:

Hepoköngäs

Puolanka

Onko sinulla matkailuyritys jonkin tällä sivustolla kuvatun putouksen lähistöllä? Tarjoamme paikallisille matkailuyrityksille näkyvyyttä sivustoltamme pientä korvausta vastaan. Ota yhteyttä info@suomenvesiputoukset.fi!


Kommentit (0)

Ei kommentteja.

Kirjoita uusi kommentti


  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Suomen Vesiputoukset - Youtube Suomen Vesiputoukset - Pinterest

  Yhteistyössä

Twitter