Haluaisitko Suomen Vesiputoukset -sivustolle lisää tietoa matkailuyrityksistä?

Julkaistu: 12.03.2018

Suomen Vesiputoukset -sivustolle tehdään jatkuvasti suurempia ja pienempiä teknisiä uudistuksia, tavoitteenamme parantaa käyttökokemusta ja edistää suomalaista vesiputousmatkailua. Yhtenä alkaneen vuoden kehitysideana harkitsemme nyt vakavasti mahdollisuutta laajentaa sivuston potentiaalia entistä enemmän myös putousten lähellä toimivien matkailuyrittäjien käyttöön. Uudistuksen tavoitteena on mm. helpottaa putousretkien suunnittelua, ja myös tukea paikallista yrittäjyyttä.

Vaikka tarkat tekniset suunnitelmat ovat vielä keskeneräisiä, käytännössä uudistus voisi tarkoittaa vaikkapa putousartikkelien yhteyteen lisättävää uutta, erikseen avattavaa valikkoa, josta kyseisen putouksen lähellä toimivia matkailuyrityksiä ja palveluita pääsisi selaamaan. Tämä näkymä voisi käsittää esimerkiksi kyseisen putouksen lähellä sijaitsevat palvelut kartalla ja listamuodossa yhteystietoineen ja kuvineen. Kaupallisten yritysten lisäksi putousten lähipalveluihin voisi kuulua myös maksuttomia toimintoja, kuten tulentekopaikkoja.

Koska matkailupalvelut ovat hyödyksi monen putousretkeilijän harrastukselle, pidämme niiden mukaan ottamista luontevana osana Suomen Vesiputoukset -sivuston kehitystä. Samalla haluamme kuitenkin säilyttää sivuston hillityn perusilmeen ennallaan; uusi palveluvalikko olisi jatkossakin pelkkä lisävalikko nykyiseen kokonaisuuteen.

Ennen kuin toteutamme mitään, haluamme tietää käyttäjiemme mielipiteen. Siispä kysymmekin:

1) Jos olet retkeilijä, olisitko kiinnostunut putousretkiä suunnitellessasi löytämään Suomen Vesiputoukset -sivuston kautta tietoa paikallisista matkailuyrityksistä? Missä muodossa toivoisit näitä esiteltävän?

2) Jos olet matkailuyrittäjä, olisitko kiinnostunut Suomen Vesiputoukset -sivustosta uutena kanavana tuoda yritystäsi esille?

Ota rohkeasti yhteyttä info(ät)suomenvesiputoukset.fi ja kerro ajatuksesi!


Kommentit (1)

   1992 - 13.03.2018, 16:25

Mielestäni sivustolle voisi tulla vesiputousten tietoihin maksimi- ja minimivirtaamien lisäksi myös keskimääräinen vuoden suurimman virtaaman toteutumisajankohta. Se helpottaisi kovasti putousreissua suunnitellessa.

Kirjoita uusi kommentti


  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

  Yhteistyössä

Twitter