Matkaopas ja tietolähde Suomen luonnontilaisista vesiputouksista

Blogi- ja uutisarkisto

Artikkelit vuodelta 2013:

Sivustolle kolme uutta putousta Kevosta

Lisätty: 15.10.2013

Syksy pitenee ja talvi lähestyy, mutta Suomen Vesiputousten sinivalkoisilla sivuilla virrat kuohuavat ympäri vuoden. Kesän muistoksi ja kävijöiden iloksi olemme tänään lisänneet palveluun kokonaista kolme uutta putouskohdetta!

Lue lisää...


Fiellun putouksesta uutta materiaalia

Lisätty: 3.9.2013

Suomen suurimmassa kanjonissa Kevon luonnonpuistossa virtaa maamme mahtavimpiin lukeutuva Fiellun vesiputous. Nyt tuosta erämaiden helmestä on lisätty sivustolle kokonainen joukko uutta materiaalia!

Lue lisää...


Suomen Vesiputoukset mediassa

Lisätty: 6.7.2013

Suomen Vesiputouksista on tänään julkaistu artikkeli Helsingin Sanomat -lehdessä. Paperiversion ohella artikkeli on luettavissa sellaisenaan lehden Internet-sivuilta:

Lue lisää...


Viisi uutta putousta julkaistu!

Lisätty: 1.7.2013

Rauhallisen juhannuksen ja monen työntäyteisen kesäpäivän jälkeen olemme viimein saaneet valmiiksi alkukesän tärkeimmän uudistuksemme: Olemme lisänneet sivustolle viisi uutta vesiputousta!

Lue lisää...


Uusia kuvia Jyrävästä

Lisätty: 19.6.2013

Oulangan kansallispuistossa sijaitsevasta kuuluisasta Jyrävä-putouksesta on nyt julkaistu sivustollamme koko joukko uutta valokuvamateriaalia. Materiaali on kuvattu toukokuun lopulla tekemämme Suomen kiertomatkan aikana.

Lue lisää...


Uusia putouksia luvassa

Lisätty: 6.6.2013

Kesän ensimmäinen kuvausmatkamme ympäri Suomea saatiin menestyksellä päätökseen sunnuntaina 2.6. Reilun viikon kestäneellä reissulla kiersimme ympäri maata niin idässä kuin pohjoisessa, ja kuvasimme putouksia ja Suomen luontoa laidasta laitaan. Huolimatta reissun viimeisten päivien uuvuttavista helteistä putouksissa riitti vettä, ja matka oli kaikinpuolin onnistunut!

Lue lisää...


Äänestä meidät vuoden mobiilisivustoksi!

Lisätty: 20.5.2013

Suomen Vesiputoukset on ehdolla vuoden parhaaksi kotimaiseksi mobiilisivustoksi Teleforum ry:n järjestämässä Paras Mobiilipalvelu 2013 -kilpailussa.

Lue lisää...


Maastokarttalinkit lisätty

Lisätty: 29.4.2013

Yleisön pyynnöstä sivustolle on nyt lisätty jokaisen putouksen yhteyteen linkki kohteen sijainnista Kansalaisen Karttapaikalla. Putouksen sijainnin näyttäminen Maanmittauslaitoksen ylläpitämällä maastokartalla mahdollistaa kohteen (ja ympäristön) yksityiskohtaisen ja suoraviivaisen tarkastelun esimerkiksi putoukselle suuntautuvaa retkeä suunniteltaessa.

Lue lisää...


Sivusto avattu!

Lisätty: 24.4.2013

Suomen Vesiputoukset on avattu tänään julkiseen verkkoon.

Lue lisää...


  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

  Yhteistyössä

Twitter