Uutisarkisto

Uusi suomalainen tietopaketti vesiputousten valokuvaamisesta

Lisätty: 23.4.2017

Vesiputousten valokuvaaminen elävinä ja dynaamisina luontokohteina on melkeinpä oma taiteenlajinsa luontokuvaamisen monipuolisessa kirjossa. Moni luontokuvaaja saattaa esimerkiksi miettiä, millaisella objektiivilla putoukset kannattaa kuvata, ja minkälaisessa säässä kuvat onnistuvat parhaiten. Myös kysymykset esimerkiksi kuvauksen kannalta sopivimmasta vuorokaudenajasta, kameran suljinajoista ja lisävarusteista voivat nousta mieleen.

Lue lisää...


Suomen "urbaanit" vesiputoukset – onko niitä?

Lisätty: 23.3.2017

Nykypäivänä saa harva se viikko lukea otsikoita Suomen kaupungistumisesta ja siitä, kuinka väestö muuttaa maalta kasvukeskusten ääreen ja pohjoisesta etelään. Vaikka vesiputouksemme ovatkin ensi sijassa luonnontilaisten erämaiden matkakohteita ja sellaisina pysyvät, on kaupungistumisen valossa mielenkiintoista kysyä, voisiko vesiputouskin periaatteessa olla urbaani ja samalla elävä luonnonnähtävyys?

Lue lisää...


Kullaojan putouksesta Suomen Uusi putousnähtävyys 2017

Lisätty: 10.2.2017

Suomen Vesiputoukset avasi marraskuun lopulla 2016 kaikille avoimen nettiäänestyksen, jonka tavoitteena oli kartoittaa maamme vähemmän tunnettujen vesiputousten joukosta Uusi Putousnähtävyys 2017 Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Lue lisää...


  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

  Yhteistyössä

Twitter