Uutisarkisto

Haluaisitko Suomen Vesiputoukset -sivustolle lisää tietoa matkailuyrityksistä?

Lisätty: 12.3.2018

Suomen Vesiputoukset -sivustolle tehdään jatkuvasti suurempia ja pienempiä teknisiä uudistuksia, tavoitteenamme parantaa käyttökokemusta ja edistää suomalaista vesiputousmatkailua. Yhtenä alkaneen vuoden kehitysideana harkitsemme nyt vakavasti mahdollisuutta laajentaa sivuston potentiaalia entistä enemmän myös putousten lähellä toimivien matkailuyrittäjien käyttöön. Uudistuksen tavoitteena on mm. helpottaa putousretkien suunnittelua, ja myös tukea paikallista yrittäjyyttä.

Lue lisää...


Onko Suomi matkailijalle "vesiputousten maa"?

Lisätty: 23.2.2018

Tämän vuoden huhtikuussa tulee kuluneeksi 5 vuotta siitä, kun Suomen Vesiputoukset -sivusto avautui ensimmäisen kerran julkiseen verkkoon. Vaikka kyseessä on verraten lyhyt aika, on maamme luontomatkailu löytänyt kuluneina vuosina uudenlaista virtaa ainakin, jos mediaan on uskominen. Eikä vain vesiputousten osalta, vaan yleisemminkin.

Lue lisää...


Vuodenvaihteen ajatuksia ja suunnitelmia vuodelle 2018

Lisätty: 31.12.2017

Suomen 100-vuotisjuhlavuosi on kulunut niin että hujahti, ja on jälleen pikkuhiljaa aika kääntää katseet kohti tulevaa kevättä. Samalla on mukavaa muistella hetken aikaa kuluneen vuoden tapahtumia, ja pohtia myös tulevaisuuden ideoita Suomen Vesiputoukset -sivuston näkökulmasta.

Lue lisää...


  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

  Yhteistyössä

Twitter