Matkaopas ja tietolähde Suomen luonnontilaisista vesiputouksista

Matkailuyrittäjille uudenlaista näkyvyyttä Suomen Vesiputoukset -sivustolta

Onko sinulla matkailuyritys jonkin suomalaisen vesiputouksen lähellä? Vain 35,00 € vuosihinnalla saat yrityksellesi näkyvyyden Suomen vesiputousretkeilijöiden ykköspaikalta!

Suomen Vesiputoukset -sivusto on Suomen suurin ja luetuin pelkästään kotimaisiin vesiputouksiin keskittynyt tietolähde ja matkailumedia. Vuoden 2019 aikana sivustollamme vieraili yli 82 000 käyttäjää, ja sivujamme ladattiin yli 187 000 kertaa. Keväällä 2020 luvut ovat edelleen kasvussa, ja tähtäimessämme on maamme vesiputouksiin liittyvän luontomatkailun edistäminen pitkälle tulevaisuuteen niin kotimaisten kuin ulkomaalaistenkin retkeilijöiden keskuuteen.

Olemme parhaillamme kehittämässä Suomen Vesiputoukset -sivustolle uudenlaista konseptia, joka mahdollistaa edullisen verkkonäkyvyyden tarjoamisen kaikenlaisille Suomen vesiputousten lähellä toimiville matkailuyrittäjille. Perusajatuksemme on, että kun retkeilijä löytää sivustolta itseään kiinnostavan putouksen, hän voi kohteen tietoja tutkiessaan tutustua myös putouksen lähiympäristössä sijaitseviin palveluihin. Tämä auttaa paitsi retkeilijää putousretken suunnittelussa, myös tukee itse matkailuyritystä uusien asiakkaiden tavoittamisessa.

Toistaiseksi tarjoamme matkailuyrittäjille sivustomme putousartikkeleihin liitettäviä ns. kuvallisia tietoiskuja varustettuna yrityksen yhteystiedoilla (ks. testilinkki ja kuvaruutukaappaukset alla), mutta jatkossa pyrimme laajentamaan konseptiamme suuntaan, jossa esimerkiksi majoituksia tai putousten lähellä toimivia ohjelmapalveluita voisi varata suoraan sivuston kautta (ks. Johku-palvelu). Koska sivustomme on kaksikielinen, tavoittaa matkailuyritys samalla kertaa sekä suomen- että englanninkieliset retkeilijät.

Matkailupalveluiden tämänhetkistä käyttöliittymää voi testata esimerkiksi Kiutaköngäs-putouksen artikkelissa. Alla olevissa havainnekuvissa on osoitettu punaisilla nuolilla käyttöliittymän eri toiminnot yksittäisen putouksen näkymässä:

PalvelutScreenshot2
1. Putouksen lähellä olevia matkailupalveluita voi selata kartalta yhdessä itse kohteen kanssa.

PalvelutScreenshot5
2. Matkailupalvelut näkyvät myös nostoina putouksen muiden tietojen ohessa.

PalvelutScreenshot4
3. Kun yo. nostokuvaketta klikkaa, avautuu yrityksen oma tietosivu kuvineen, esittelyineen ja yhteystietoineen.

Onko sinulla matkailuyritys (esimerkiksi vuokramökki, ravintola tai ohjelmapalveluyritys), jonka sijainti on lähellä jotakuta tällä sivustolla esiteltyä vesiputousta?

Mikäli haluat yrityksellesi uudenlaista näkyvyyttä ja kokonaan uuden asiakaskanavan, ota yhteyttä sähköpostitse info(ät)suomenvesiputoukset.fi tai alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan yhdessä tarkemmin. Samalla yrityksesi pääsee mukaan tukemaan kotimaista luontomatkailua, ja edistämään upeita vesiputouksiamme koskevan yleisen tiedon leviämistä, mikä on tärkeää mm. luonnonsuojelun kannalta.

Luontomatkailu ja siihen liittyvä yrittäjyys on voimakkaasti kasvava ala nykypäivän Suomessa. Luonnontilaiset vesiputoukset kuuluvat suosituimpiin matkailukohteisiin kautta maailman, ja myös kotimaamme putoukset ovat tärkeä osa matkailualan kehitystä. Paikallisyrittäjyyden tukeminen on kuulunut Suomen Vesiputoukset -sivuston perusarvoihin jo perustamisestamme 2013 lähtien. Tuomalla Suomen upeat vesiputoukset suuren yleisön tietoon toivomme edistävämme luontomatkailua ja antavamme mahdollisimman monelle ihmiselle syyn lähteä kuohuvien vesien äärelle rentoutumaan!

Huomioitavaa:

  • Tarjoamme näkyvyyttä vain sellaisille paikallisyrityksille tai -yrittäjille, joiden toiminta aidosti tavalla tai toisella tukee Suomen vesiputouksiin liittyvää kestävää luontomatkailua.
  • Myymme näkyvyyttä lähtökohtaisesti vuodeksi kerrallaan, mutta muistakin ajanjaksoista voidaan tarvittaessa sopia. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti ajanjakson alussa.
  • Matkailuyrittäjänä pääset aina ensiksi näkemään, miltä yrityksesi esittelevä kuvallinen tietoisku sivustolla näyttää (ks. malliesimerkkinä Jyrävän putouksen artikkeli). Laskutamme näkyvyydestä vasta sitten, kun kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Tietoiskun sisältöä voidaan myös tarvittaessa jälkikäteen päivittää helposti.
  • Hintaan (alk. 35 € / vuosi) kuuluu samalla kertaa näkyvyys sekä sivuston suomen- että englanninkielisissä putousartikkeleissa.
  • Jokaiselle matkailuyritykselle voidaan määritellä kilometreissä mitattava säde, jonka sisällä (linnuntietä) sijaitsevat vesiputoukset näyttävät yrityksen artikkeleissaan. Jos säteeksi esimerkiksi määritellään 15 kilometriä ja yritys sijaitsee Kuusamon Juumassa, näkyy se sivustolla automaattisesti kaikissa Pohjois-Kuusamon vesiputousten artikkeleissa.
  • Putousartikkeleissa olevien tietoiskujen lisäksi voimme tuoda matkailuyritystä tarpeen mukaan esille myös sivuston blogikirjoituksissa, uutiskirjeissä ja Twitter-kanavalla.
  • Pidätämme oikeuden päivittää ja parannella sivuston käyttöliittymää ja ulkoasua tarpeen mukaan, tavoitteena käyttökokemuksen parantaminen. Suurista muutoksista tiedotamme matkailuyrittäjille erikseen.
  • Teknisesti hoidamme myynnin ja laskutuksen ainakin alkuvaiheessa ns. kevytyrittäjän statuksella OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta (Y-tunnus: 2912950-2).  Arvonlisävero (+24%) sisältyy aina hintaan.
  • Mitään luottamuksellisia asiakastietoja ei missään olosuhteissa luovuteta kolmansille osapuolille.

Lomake yhteydenottoon:

Ole hyvä ja vastaa alla olevaan roskapostirobottien estokysymykseen yhdellä sanalla:

  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Suomen Vesiputoukset - Youtube Suomen Vesiputoukset - Pinterest

  Yhteistyössä

Twitter