Matkailuopas ja matkakertomus Suomen luonnontilaisten vesiputousten maailmasta

Rekisteriseloste Suomen Vesiputoukset -sivuston postituslistan henkilötietojen käsittelystä


1. Rekisterinpitäjä ja vastuuhenkilö

Jussi Laine
E-mail: info (at) suomenvesiputoukset.fi
Puh: +358407258922

2. Sähköpostilistan henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tiedot kerätään henkilöiltä, jotka haluavat liittyä Suomen Vesiputoukset -sivuston sähköpostilistalle. Listalle voivat liittyä kaikki sivustosta ja sen aihepiiristä (eli Suomen vesiputouksista) kiinnostuneet henkilöt.

Kerättyjen tietojen käyttötarkoituksena on postituslistalla olevien henkilöiden tiedottaminen uutiskirjeillä sivuston toiminnasta ja päivityksistä, sekä sivuston aihepiiriin kuuluvista ajankohtaisista asioista.

Jokaisen listalle liittyjän tiedot kerätään vain edellä kuvattuihin tarkoituksiin, eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin.

3. Rekisterin tietosisältö ja tietolähteet

Sähköpostilistalle liittyviä pyydetään täyttämään Suomen Vesiputoukset -sivustolla liittymislomake, jossa kysytään etu- ja sukunimi (vapaaehtoisia), sekä sähköpostiosoite (pakollinen). Lisäksi henkilöltä kysytään, haluaako hän uutiskirjeet suomeksi vai englanniksi.

Kun henkilö lähettää täyttämänsä liittymislomakkeen, hänen antamaansa sähköpostiosoitteeseen saapuu automaattinen vahvistusviesti. Sähköpostilistalle liittyminen vahvistuu vasta, kun henkilö on käynyt avaamassa kyseisen viestin postilaatikostaan, ja klikannut viestissä olevaa henk. koht. linkkiä. Jos liittymistä ei vahvisteta kahden viikon sisällä, poistetaan tunnus sivuston järjestelmästä ilman erillistä ilmoitusta, ja linkki vanhenee.

Sähköpostilistalle voi liittyä myös lähettämällä ylläpidolle vapaamuotoisen pyynnön sähköpostitse, ja kertomalla vastaavat tiedot siinä.

4. Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään siihen asti, kunnes henkilö eroaa postituslistalta.

Suomen Vesiputoukset -sivuston ylläpito pidättää oikeuden poistaa sähköpostilistalta henkilöitä, joiden sähköpostiosoitteisiin lähetetyt viestit johtavat toistuviin virheilmoituksiin. Näin voidaan tehdä esimerkiksi tapauksessa, jossa henkilö on lakkauttanut postilaatikkonsa kertomatta asiasta erikseen ylläpidolle.

Jos postituslistan jäsen haluaa tarkastaa hänestä kerätyt tiedot, hän voi sopia asiasta ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Postituslistalta eroaminen on mahdollista koska tahansa joko ilmoittamalla asiasta sivuston ylläpidolle, tai käyttämällä verkkosivuilla olevaa eroamislomaketta.

5. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta eteenpäin, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

6. Rekisterin suojauksen perusteet

Sähköpostilistalla olevien henkilöiden tiedot sijaitsevat Suomen Vesiputoukset -sivuston käyttämän web-palveluntarjoajan (Phz.fi) palvelimilla. Tietoihin on pääsy ainoastaan rekisterinpitäjällä.

  Tilaa uutiskirje

Postituslistamme jäsenenä kuulet ensimmäisten joukossa uusista vesiputouksista sivustollamme.

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Suomen Vesiputoukset - Youtube Suomen Vesiputoukset - Pinterest

  Yhteistyössä

Twitter